Magunkról

A Gyógyulj Velünk Egyesületet azért hoztuk létre, hogy a daganatos betegségekre felhívjuk a figyelmet, és az érintetteket minden élethelyzetben támogatni tudjuk.

Miben tudunk segíteni Önnek?

Egyesületi napjainkon előadásokat beszélgetéseket szervezünk onkológusokkal, egyéb szakorvosokkal, onkopszichológussal, dietetikussal, gyógytornásszal, ápolóval.

Kiadványainkban és honlapunkon a betegséggel kapcsolatos friss és hiteles információkat teszünk közzé.

A gyógyulást segítő és szolgáló életmód kialakítását, a belső lelki egyensúly elérését pedig a Tűzmadár Ház rendezvényein való részvételi lehetőség biztosításával is igyekszünk elősegíteni.

Sajtómegjelenésünkkel a tv-ben, rádióban, folyóiratokban, s az interneten igyekszünk felhívni a társadalom, valamint az egészségügy irányítóinak figyelmét a daganatos betegségekre, és a velük kapcsolatos tennivalókra.

Érdekképviseleti tevékenységünk sikerességét hivatott elősegíteni tagságunk a Nemzeti Betegfórumban, valamint részvételünk, tervezett csatlakozásunk daganatos betegséggel foglalkozó nemzetközi szervezetek munkájában.

Amennyiben szeretne részt venni programjainkon, támogatni egyesületünket céljai elérésében, és volna kedve bekapcsolódni segítő-figyelemfelkeltő munkánkba, csatlakozzon hozzánk!

Elnökségi tagok